Mina tips på träningskläder

I våras frågade jag om tips på träningstights. Efter att jag tränat sönder mina favoriter från Craft Sportswear och insett att dom tagit bort modellen ur sortimentet och ersatt med en variant som visade mina snygga trosor. Så gav jag mig ut i jakt på tights som gärna går att kombinera till både löpning och styrketräning. Många löpartights är inte knäböjsvänliga (blir genomskinliga över rumpan) och många tights mer för styrketräning har haft en tendens att hasa ner och inte hålla sig på plats när en springer. Jag som ofta kör både intervaller och styrka på samma pass var trött på att jag inte kunde ta ett par tights ur lådan och inte behöva fundera på vilken träningsform ska jag utföra idag?

Dom där tightsen från Craft använde jag tills dom blev genomskinliga, av användande och tvättande. (Har dom fortfarande i lådan, ifall att, ni vet reservtights, svårt att släppa taget om sådant en älskar).

Börja testa utifrån tipsen

Jag fick massa tips och även många som bad mig om att säga till när jag hittat några som jag gillar och nu tänkte jag dela med mig, närmare ett år efter. Många tipsade mig om ICANIWILL och i maj 2019 köpte jag mina första tights därifrån. Jag köpte samtidigt ett par från NIKE och fick i födelsedagspresent (början på Juni) två par från GYMSHARK. Dom sistnämnda var väldigt lika i passform med mina från ICIW, men efter ett halvår användande märktes det att ICIW hade bättre kvalité då dom behöll sin passform trotts ett antal tvättar och dom andra började tappa och inte längre fungerar lika bra till löpning. Jag försöker att tvätta sällan (jobbar vädring) och tvättar ALLTID på 30 grader, det för att förlänga hållbarheten. Mina NIKE hasade nästan direkt (2 veckor kanske) och det trotts snörning i midja som jag annars tycker brukar hjälpa till att ha tightsen på plats.

Här är mina gymshark tights, har ett par lila och ett par svarta båda i samma modell. Likvärdiga i passform med ICIW, men ICIW höll bättre på sikt.
I min nyaste träningsoutfit, linne sporttopp och tights från ICIW.

En ny favorit i träningsgarderoben

Efter mitt första köp av ICIW tights så har jag hunnit inhandla en halv garderob av träningskläder. Jag har numera två par tights, båda i samma modell (Queen Mesh), men olika färger. Har tre sporttoppar, ett linne, väska, gympåse och miniband. Är nöjd med alla mina inköp och det har blivit dit jag riktar blicken när jag behöver nya träningskläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.