Jag har uppdaterat Youtube

Jag konsumerar en hel del youtube, det finns en hel del roligt och inspirerande där. Förr om åren var jag ju där själv och laddade upp en del klipp och några av mina videos har över 1000 visningar någon närmare 5000. Men fick prestationsångest kring youtube. Istället för att tycka att det är kul. Timmar med redigering och ändå blir det inte som jag vill, alltid känslan av att det hade kunnat bli snyggare och bättre. Jag har filmat typ en gång i kvartalet, men sen tänkt äsch vem skulle ens vilja se detta eller helt enkelt inte orkat med pressen att redigera det bra (press från mig själv).

Dock så vet jag att vissa av mina klipp varit väldigt uppskattade och informativa. Så vi gör ett nytt försök. Jag har spelat in en video, redigerat och laddat upp innan jag hinner ångra mig.

Balansövningar med boll är temat på klippet. Jag kör många av dessa övningar med mina mammaträningskunder (inte i början så klart!) och även med en del PT-kunder, vissa oftare än andra. Minns ni för typ tre år sen när jag skulle lära mig diagonala utsträck på bollen? Jag gör det inte ofta längre, när jag kunde så var jag nöjd och började träna annat. Så blev osäker på om jag kunde filma och visa, men några hyfsade fick jag till, phu men verkligen en övning som sitter när en väl lärt sig!

Vill du träna hållning, balans och bål så är detta toppen övningar. En kanske inte känner så otroligt mycket i magen när en gör dessa övningar. Men testa då att göra övningarna med träningsvärk i magen så kommer ni förstå hur mycket magmusklerna jobbar i den här typen av övningar (ja jag har testat).

Om ni gillar denna typ av innehåll. Så ge det lite uppskattning så ska jag sluta komma med bortförklaringar och ta tag i min inre filmstjärna, regissör och filmklippare ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.