Ananas och kokos smoothie

Jag är just nu inne i en riktig smoothie period. Min blender går varm varje dag. Min frukostrutin sen flera månader tillbaka består av min gröna favoritsmoothie. Men jag testar en hel del andra recept också i jakt på nya härliga smakkombinationer. En ny favorit som blandats ihop här hemma senaste veckorna är en ananas och kokos smoothie som är så fräsch och god. Så nu tänkte jag dela med mig av receptet efter att jag testat mig fram lite med kombinationen för perfekta smaken.

Recept Ananas och kokos smoothie

1½ liten ananas

1 banan

1 dl frusen mango

1 -1,5 dl kokosmjölk/kokosdryck (drickbar inte matlagningsvarianten)

Mixa ihop och servera med lite riven kokos.

Mängden kokosmjölk avgör konsistensen, jag dricker oftast min smoothie då jag har en smoothieblender där en blandar direkt i ”flaskan” men vill en äta med sked så minska bara lite på mängden vätska till ca 0,5 dl eller 1 dl.

Fräsch, god och mättande. Passar perfekt efter träning, som mellanmål eller till helgfrukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.