Födelsedagsbarn och pojkvänslista

Idag fyller min andra halva 26 år! Hipp hipp hurra på din födelsedag älskade Marko! Såg en pojkvänslista här om veckan och listor är kul (tycker jag) så denna dag delar jag med mig av denna lista och mina svar ;)
 
Listan kommer från Sandra Beijer via Teknifik.
 
 
Hur länge har ni varit ihop?
Sen 2009 så hela 7 år redan! Känns som nyss och samtidigt som att han alltid varit en del av mitt liv.
 
Hur träffades ni?
Vi träffades på en Valborgsfest 2009, det var ca 30 killar och 5 tjejer och Marko la märke till mig direkt när jag kom dit. För mig tog det några timmar innan jag la märke till honom och gick fram och pratade med honom, men därefter så fanns inte dom andra ca 29 killarna ;) Vi vandrade vid midnatt ner till centrum och de flesta gick in på krogen, jag hade 1 månad kvar till 18 så stod utanför med Marko bland annat, tillsist blev det väldigt kallt så han gick in och värmde sig (på mitt initativ) och jag lovade att vänta utanför. Dock så visade det sig att en kompis till mig druckit lite för mycket så jag tog på mig ansvaret att få henne hem. Sprang dock sen tilbaka till stan (fick skjuts en bit), för jag hade ju inte ens Markos numer (!), men stötte då på en av mina bästa kompisar som haft en lite misslyckad kväll så följde henne hem och gav upp mitt försök att få tag på Marko.
 
Vem var mest på?
Jag! Haha. Jag försökte lista ut hur jag skulle få tag på Marko utan att avslöja mitt intresse för någon annan eller i alla fall inte för allt för många (liten stad, mycket skvaller) så i tre veckor sökte jag efter hans telefonnumer och facebook och fick tillsist tag på hans msn. Marko försökte också få tag i mig, men fick höra att jag hade pojkvän (!?) 
 
 
Skedde några komplikationer?
Jag åkte till USA tre månader och att jag flyttade till Örebro har väl varit utmaningar, men inte komplikationer.
 
Hur skedde dejtandet?
Vi dejtade väldigt lite, vi skrev otroligt mycket både på msn och sms första tiden vi firade midsommar tillsammans och hade en filmkväll som jag kan minnas som kan räknas in som dejter. Allt föll sig så naturligt och självklart att dejtandet kändes ganska onödigt haha.. 
 
 
Hur blev ni ihop?
Oklart, allt var så självklart, men där omkring 23:e Juni så hängde vi ihop så pass mycket att vi såg oss som ett par.
 
 
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Jag minns inte! :O Känns som att det ska vara något minnesvärt, men vet i alla fall att det tog några månader.
 
 
Bor ni ihop?
Ja sedan tre år tillbaka :)
 
Vad är hans bästa sidor?
Hans omtänksamhet och värme. 
 
 
Och sämsta?
Pedantheten, haha jag blir galen på att det inte ska finnas några tecken på liv i lägenheten och att han är så oplanerande, jag vill ha allt planerat och han är mer spontan. 
 
 
Vad bråkar ni om?
Städning, jag är lite mer slarvig eller ganska mycket jämfört med honom och inte så pedant, därmed blir det en del oenigheter om det där med städningen. 
 
 
Vad gör ni när ingen annan ser?
Skickar bilder på söta katter/hundar eller tittar på sådana filmklipp tillsammans. 
 
 
Vad ger ni för komplimanger?
”Vad snygg du är” ”Vilken heting/hunk” ”Vad söt du är” ”Tack älskling för att du gjorde det… (tex diskade, städade, tvättade, lagade mat när den ena tagit ett större ansvar än vanligt). 
 
 
Vilken är din favoritbild på honom?
Bilden är från vår första resa tillsammans, Karpathos och en underbart härlig vecka. Så fin! 
 
 
Och på er båda?
Jag väljer två, den till vänster är tagen i Kroatien och den till höger är tagen när vi firade fyra år tillsammans :) 

2 reaktioner på ”Födelsedagsbarn och pojkvänslista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.