2015 ett år att minnas

Sista delen i min sammanfattning av året får passande nog komma på nyårsafton. Denna handlar om mitt år i helhet. Om ni vill läsa de andra inläggen om mitt träningsår eller om mitt 2015 utbildnings och karriärsmässigt så klicka bara på länkarna. Om jag fick välja bara ett ord för att sammanfatta 2015 så skulle jag välja kärlek eller tacksamhet
Det här året har jag nog varit mer kär än vad jag någonsin varit tidigare och det tror jag har märkts, jag är så otroligt tacksam att jag har denna person vid min sida och får dela livets framgångar och motgångar med honom. Vi kom ihåg denna härliga historia och funderade på hur livet kan te sig. Vi firade 25-åringar och fick frågan om vi var nykära. Vi valde att stanna i Sverige under sommaren för att njuta av den svenska sommaren, blev ju inte någon njutning vädermässigt (använde inte klänning en hel dag en endaste gång under sommaren, då jag frös för mycket och bytte till långbyxor och då har jag en hel garderob med bara klänningar) men vi hade roligt ändå och fick se lite av varje på både öst– och västkusten
 
Jag blev kontaktad av ett företag som gjorde mig otroligt irriterad i veckor och ledde till ett ventileringsinlägg. 2015 är även året då jag tog tag i mitt intresse igen, att läsa böcker. Jag har läst fler fysiska böcker än på många år och även lyssnat på otroligt många ljudböcker. Storytel har varit en av årets bästa investeringar för mig själv, böckernas värld är så lugnande och rogivande. 
 
Jag blev manisk svamp och blådbärsplockare också något som jag alltid tänkt att jag ska göra i flera år, men i år såg jag verkligen till att bunkra upp med svamp och bär i frysen. I år har jag även  varit otroligt tacksam för alla vänner gamla och nya som klivit in i mitt liv. Varit förbannad på den där cancern och dess framfart och fått ett uppvaknande igen om hur fort livet kan förändras och att vi måste ta vara på tiden vi har tillsammans. 
Under hösten fyllde min bror 30 år och vi såg till att ha en familjehelg där vi firade honom. Stockhom blev staden och förutom att tiden gick så otroligt fort så var det en toppen helg.
 
Jag har satt mål och funderat och satt nya mål och sen satt nya mål ännu en gång. Ibland delar jag med mig ibland inte. Här hemma tittade jag precis på mina förväntningar på 2015 som jag aldrig delade med mig av och när jag tittar på min lista så inser jag att ungefär 50% av punkterna har jag uppfyllt. Och när man skriver något så kanske man inte alltid vet vad det kommer innebära, jag skrev detta:
 
Utveckla mitt företag ännu mer så att 2015 blir ett bra och lärorikt år karriärsmässigt i positiv anda 
 
Så hade jag ju ingen aning om vart 2015 skulle leda mig, men nog har jag ta mig tusan uppfyllt den förväntningen. Nu ser jag fram emot 2016 som känns som ett så öppet år, det är med en känsla av att verkligen vad som helst kan hända för det har 2015 visat och lärt mig. Hoppas ni får en fantastisk kväll och så ses vi igen 2016! Gott nytt år! 
Avslutar med årets absolut bästa bild! 

2 reaktioner på ”2015 ett år att minnas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.