Njutningsbar dryck

I perioder dricker jag ganska mycket te. Just nu är en sådan period, det är ovanligt att jag dricker så här mycket te när det inte är kallt ute, men jag har jobbat mer hemifrån och då blir det lätt att sätta igång tekokarn när man behöver en andningspaus. Sen är det mysigt att ha något att surpla ur när man sitter och knapprar framför datorn. Det sägs att man blir som man umgås och det är en vän till mig som fått mig att uppskatta och kunna njuta av en kopp te mellan varven (läs 4-5 om dagen). Förr kunde jag inte förstå hur hon kunde ha så otroligt många tesorter hemma, numera ser mitt egna skåp likadant ut, men det är ju så härligt att kunna variera mellan grönt och svart te, söta, syrliga och fruktiga smaker. Vilken är er favoritsmak på te?  
Här är kanske hälften av mitt teskåp och favoriterna just nu. Självklart avnjuter jag mitt te i min fina stora tekopp, som jag även den fått av mina kära tedrickande vän :) 

4 reaktioner på ”Njutningsbar dryck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.