Det blev några timmar i köket idag, då vi har fixat matlådor för hela veckan (fem dagar framåt). Skönt att inte behöva tänka på att laga mat på en hel vecka, kanske lite enformigt, med att variera på tre rätter (syns bara två på bild, tacogratängen gjorde sig inte så bra på bild), det hade varit värre om vi bara gjort två rätter så det känns ändå okej. Varför valde vi att göra food prep? Det sparar tid under veckan som vi kan ägna åt annat, bland annat till att vara med varandra. Eftersom både jag och Marko tränar så blir våra kvällar att äta, träna (ibland se en film eller tv beroende på hur invecklad mat vi lagat) sova. Kan också kännas lite enformigt så förhoppningsvis får vi lite mer tid till att göra något tillsammans och förhoppnings vis lite mer ork till att träna bland annat, för det kan vara lite jobbigt att ställa sig och laga mat efter en lång dag och nu behöver vi inte tänka på det. Food prep skulle jag rekommendera om man vet att det kommer en hektsik vecka och man inte vill hoppa över träningen exempelvis för att det känns som att tid inte finns till det, förbered med mat på helgen så bör det finnas tid till träning i veckan eller om det ofta blir snabbmat på grund utav att man inte kommit på något bra att laga, smidigt då att ha färdig mat hemma som man lagat och bara behöver värma på. Att vara planerad och strukturerad hjälper en att hitta tid till sådant som man tycker är roligt, det gäller att ligga ett steg före sig själv hela tiden! ;)
Det blev en favorit i repris, thailändsk kokoskyckling
Oj oj, det såg grymt gott ut! :) Ha en underbar kväll! :)