Jag gillar kyckling om ni inte redan visste det. Idag gjorde jag kycklingcurry med ris och grönsallad, hade tänkt ta en bild på maten eftersom jag tänkte bjuda på det urlätta receptet, men glömde bort det och nu ligger maten så fint i min mage… Jag är ovanligt virrig just nu vet inte riktigt vad det beror på, iaf här kommer receptet:
Du behöver för 4 portioner:
2dl cream fraiche
2dl vatten
1 kryddmixpåse kycklingcurry från Santa Maria eller annat valfritt märke
Kycklingfiléer för 4 portioner
Ris till servering samt valfria grönsaker till en god sallad.
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop cream fraiche, vatten och kryddmixen i en bunke, lägg kycklingfiléerna i en ungssäker form och häll över blandningen. In i ugnen i ca 25 minuter. Koka ris och gör en god grönsallad under tiden. Servera! Lätt som en plätt! Jag älskar när man kan diska undan och göra sallad samtidigt som maten ”lagar sig själv”. Nu har jag några matlådor att frysa in och det är alltid skönt.
Uppdaterad: Tog en bild idag när jag åt rester från gårdagens goda middag :)