En fullspäckad vecka

Hur kommer det sig att det ibland blir att allt hopar sig och hamnar på samma vecka? Denna vecka är en sådan vecka minst sagt. Jag tänkte att jag drar en liten veckoplanering så kanske ni förstår vad jag menar.

Min planering för veckan

Igår startade jag veckan lugnt med ett frisörbesök på Studio Green (inbokat för två månader sedan). Så kul att alla var där under tiden jag var där också så hann hälsa på allihop. Det är vad jag saknar mest med att vara i egen lokal, att ha kollegor. Färgade och toppade lite och nu känns det så fräscht och härligt igen. Har inte klippt mig sen i Februari, så det var lite slitet, men ändå inte så farligt som jag trodde att det skulle vara.

Därefter gick jag direkt på läkarbesök. Jag har försökt boka tid i evigheter, ända sen i Juni, men hamnade på en väntelista eftersom det inte ansågs vara tillräckligt akut. Men nu ska jag i alla fall få en sömnutredning, jag har i flera års tid upplevt en trötthet som jag inte kan kontrollera eller hitta orsak till och nu tog jag äntligen tag i att göra en utredning för att se vad det är som är anledningen. Så fick lämna lite blodprov och en remiss vidare. Så får vi se vart det leder, men känns skönt att jag tog tag i det och förhoppningsvis kan få svar på vad tröttheten beror på.

Under frisörbesöket ringde hantverkare till mig och berättade att min toa på studion ska renoveras i veckan så jag får använda en annan toa 100 steg bort (har koll på stegräknaren). Jag visste att min toa skulle renoveras, men inte när och det hade missats i kommunikationen att komma ihåg att meddela mig. Så kan det gå. Så när jag kom till studion var hantverkaren i full gång och rev ut gamla toan. Jobb på studion fram till 18 tiden, gick hem vid 18:20 och sen hade jag planeringsmöte på skype med Clara på kvällen.

Tisdag: Idag är det jobb på studion, sen ska jag jobba med utvecklingsfrågor/SWOT-analys kring damfotbollen i Örbero Län kl 18-20.

Onsdag:  Är det vanlig jobbdag och tvättstuga på kvällen och min tanke var intervallonsdag, men vaknade med halsont idag, inte ont i halsen nu, men vilopulsen är lite högre än vanligt så något är det som lurar i kroppen, så får avvakta och se hur det blir. Packa en resväska för helgens äventyr behöver jag nog också få gjort här.

Torsdag: Lång arbetsdag som är fullbokad (mega roligt) 8-18 och efter jobbet så åker jag till Katrineholm.

Fredag: Åker iväg på en fyradagars resa i jobb sammanhang, berättar mer senare i veckan.

Utöver detta så är Marko bortrest i jobb sen igår och kommer hem onsdag eftermiddag och jag gillar inte att vara själv hemma, speciellt inte på vardagar, det blir så tomt när en kommer hem. Plus att jag inte kommer hinna träna mer än eventuellt onsdagsintervallerna om jag känner mig frisk imorgon. Vill inte bli sjuk till helgen så känner mig lite extra nojig också. Så jobbigt att flyga med förkylning och behöver ett skarpt sinne till helgen. På sätt och vis bra att jag känner lite förkylningsvibbar i kroppen för det gör att det inte känns lika jobbigt att jag inte får in någon egen träning i veckan. Jag har haft en sådan härlig träningsmånad i September snittat 4 pass i veckan och med bra kvalité och känner mig så peppad och taggad på träningen. Det känns som att jag har en utvecklingsfas just nu så då vill en ju verkligen hålla i det hela. Men eftersom jag är strikt med att inte träna om jag har ont i halsen så känns det mer som att det är därför jag inte tränar än att jag inte har tid. Gillar nämligen inte när jag råkar prioritera bort mig själv för det är ju jag som bokat in allt i min kalender och inte bokat tid för min egen träning, men ibland blir det bara att ALLT hamnar på samma vecka. Får ni också så ibland?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.