Nätverka

Det känns som det var nyss jag bokade min biljett till Blogger Boot Camp, men se det var det inte, nämligen närmare bestämt faktiskt två månader sedan. Imorgon är det så äntligen dags att få träffa massor av andra träningsbloggare och testa på olika träningsformer, lyssna på tips till hur jag kan göra bloggen ännu bättre och nätverka så klart. Idag efter jobbet tar jag tåget till huvudstaden och redan där passar jag på att börja nätverka, ska nämligen åka upp till huvudstaden med tre personer som jag inte känner. Clara har jag stött på via Drivhuset, vi tränar på samma gym och hon går samma utbildning som jag gått, men annars vet jag inte så mycket om henne. Sen är det två till som Clara känner, så det blir spännande och roligt. Häftigt hur internet ändå kan hjälpa en hitta nya kontakter. Minns ni trogna läsare när jag tog kontakt med Jessica i Ohio när vi var de enda svenska au pairerna i stan? Internet är bra många gånger. 
 
Jag ska även passa på att träffa min vän Camilla igen, så lyx! Mitt Mario Kart är nerpackat! Visste ni det? Att jag gillar att spela tv-spel och två av mina bästa vänner gillar det också! Wiho! Aja så pepp i alla fall på den här helgen, väskan är packad, jobbar ju precis vid station så packningen har fått följa med till jobbet. Ska bara fixa lite smått här på kontoret sen ska jag kila och massera och direkt efter jobbet åker jag sen. Ha en fin fredag hörrni, det tänker jag ha! 
 
Vill även tilläga att igår var en sådan där fysträning som jag gick med riktigt mycket energi ifrån, jäklar vad tjejerna kämpade och tog i. Väldigt stolt fystränare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.