Choklad och banan grötpaj med kokostopping

Dagens grötpaj fick bli en choklad och banan paj som toppades med kokos och serverades med varma hallon och en klick kvarg. Doftade gudomligt gott och smakade mums! Jag som älskar banan och choklad blev väldigt såld på den här smakkombinationen. 
 
1 dl havregryn
1 ½ dl vatten (blev krispigare då)
1 msk kakao
Vaniljextrakt
1 banan
Kokos 
 
Skiva bananen och lägg som en botten i pajformen, blanda ihop grötsmeten och smaksätt med vaniljextrakt i en bunke och häll över bananerna. Toppa med lite kokos och ställ in i ugnen 15-20 minuter på 200 grader. Värm hallon i en kastrull och servera till med en klick kvarg eller annat valfritt tillbehör! Njut! 

2 reaktioner på ”Choklad och banan grötpaj med kokostopping

  1. Ojojoj!! Det där ser ju helt magiskt ut! Har aldrig provat göra en grötpaj men ska definitivt göra det nu! :)
    Förresten, jag har sett dit mail men inte haft tid att svara än bara, men gör det i helgen :) Kram!

    1. Det är verkligen en god frukost :) Har läst om grötpajer i flera månader och tänkt prova och fick till sist tummen ur och det gjorde mig inte besviken, så tycker absolut att du ska prova! :D Okej, ja känn ingen stress har själv också fullt upp så svara när du känner att du har tid :) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.