En fin helg

Helgerna går lite för snabbt, även om jag har hunnit med en del så som badhusbesök, umgås med vänner, promenad i friska luften, få punktering och byta däck, gymma, filmmys med fruktbricka, färga och tona håret, titta på OS, plugga och vara tränare så känns det som att jag inte alls har hunnit med allt jag ville hinna med. Det har i alla fall varit en bra helg med en fin blandning och det känns som att jag nu är redo för att starta igång en ny vecka, alltid en bra känsla när helgen fått en att komma ner i varv och tänka klarare på saker och ting och fyllt upp en med ny energi. 
 
Lördagens fruktbricka som min bror och hans flickvän fixade till lördagens tv-kväll. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.