Workout

Helt genomkörd i kroppen efter ett skönt träningspass på gymmet, hittade en ”lycko” maskin tror inte riktigt på siffrorna den visade men om det stämmer så förbrännde jag 14 kalorier i minuten ;) Det är kul på gymmet och tiden går fort för det finns så mycket folk att titta på, jag ser kroppar man inte skulle tacka nej till att ha och sen så ser man kroppar man verkligen aldrig i sitt liv vill ha. Så jag blir sporrad både att vilja se ut som dem vältränade och att inte se ut som ”typiska” amerikanska mega feta människor där magen hänger nedanför höfterna. Fick träning på vägen hem också det var inte lite motvind, det sög riktigt i låren. Jag har världens mesigaste pling på min plingklocka på cykeln, det är en klocka för barncyklar haha


Mitt gym kort :)

Jag såg en orkester som övade utanför gymmet, var en bit ifrån så kunde inte få någon bra bild. Det var riktigt imponerande att se säkert runt 100 instrumentspelande människor marschera i takt till musiken (typisk parad musik) och vända och vrida sig exakt samtidigt och så stog dem i väldigt raka led.

Det känns lite surrealistiskt vissa dagar när jag är här, det känns som att jag hoppat in i en amerikansk film. Det är kläderna, mega människorna, gula skolbussarna, affärerna och vissa miljöer som bara ibland känns så ”typiskt film” att allt känns märkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.