Julhelgen 2019

Blev som sagt förkyld lagom till ledigheten. Därav blev det en ännu lugnare julhelg än vad jag planerat för. Julafton firar vi alltid med min familj och sen juldagen firar vi med Markos familj eftersom våra familjer firar olika dagar så behöver vi aldrig kompromissa.

Som vanligt omöjligt att få en bild på oss där inte den ena pratar, det blir suddigt, någon blinkar. Men glada var vi.
Jag och syster framför granen.

Mina föräldrar har byggt en relax i källaren. Passade perfekt att ta en promenad på julafton och sen värma sig och slappna av i bastun. Jag var också och körde ett lättare träningspass på juldagen då kroppen kändes piggare hade förhoppning om julafton, men det var inte kroppen med på. Marko åkte till Arlanda och hämta släkt från Holland på juldagsmorgonen, så jag gick upp samtidigt och tog mig till gymmet. Sen ett bastubad och vidare till nästa julfirande.

Bastu skulle en verkligen vilja ha en egen, är det finländska generna kanske?
Mysigt i relaxen.
En del fikabröd har det blivit i helgen.
Klassiskt sällskapsspelande, det har blivit mycket brädspel senaste dagarna. Ungefär en gång i månaden är vi ett kompisgäng som spelar sällskapsspel, så det var kul att vi fick några nya nu i julklapp.

27:e jobbade jag, var ganska trött på morgonen och hade tryckt ihop mitt schema ganska rejält för att få in många kunder och ändå kunna sluta kl 14:00. Trodde att dagen skulle bli riktigt tung med tanke på tröttheten, men som vanligt ger mitt jobb så mycket energi så det var kul och dagen gick förbi i ett svosh. Så härligt. Spenderade hela helgen i Örebro, Marko var kvar i Byle. Jobb, träning, titta på futsal och så ännu mer träning innan jag åkte tillbaka till Byle. Härlig ledighet och skönt att hinna få in några högkvalitativa träningspass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.