Förbättra flåset – en video med tips

Vill du förbättra din kondition, men inte springa? Då ska du titta på min video. Där får du tips på en hel drös med övningar som du kan göra precis där du är (nästan alla i alla fall). Kanske kan du lägga in några övningar i din promenad? Kanske göra det i vardagsrummet eller på hotellrummet om du är på resande fot? Det kan finnas massor av anledningar till att en inte vill eller kan träna löpning. Istället för att göra konditionsträningen till ett projekt så kan en använda dessa övningar för att utmana sin puls och sitt flås. Vi alla motiveras av olika typer av övningar och träningsformer. Därför tänkte jag lyfta fram ett alternativ. Det kan ju även vara så att Januari/Februari kan vara otroligt svårt att löpträna under då det blir isgator om vart annat. Då kan det vara skönt med ett alternativ som inte kräver ett gym eller ett löpband.

Konditionsträning utan löpning eller maskiner

Hoppas att ni gillar det. Precis som jag nämner i filmen så kommer det komma filmer med lite jämnare mellanrum och med lite olika teman. Om du har ett önskemål på något som du vill ha tips kring så lämna gärna en kommentar. Då är det inte omöjligt att det kommer tas med i en filmsnutt längre fram. Och vill du börja löpträna så kan du läsa mitt inlägg med 6 tips för nybörjarlöpare. Du kan även titta på denna video med tips för hur en tränar upp sina inre magmuskler eller läsa om andra alternativ för hur en tränar upp sin kondition. 

6 reaktioner på ”Förbättra flåset – en video med tips

  1. Härlig video och massa bra tips! Gillar att du tar upp det där om en inte kan hoppa, för det är det ju många som har problem med, speciellt de som kanske inte klarar av löpningen pga något dåligt knä eller liknande!

    Trevlig helg!

    /Anna

    1. Tack, vad kul att du gillar den! Ja men precis och en blir ju lätt begränsad i sitt tänk, men många övningar går att anpassa i oändlighet så ville lyfta fram det lite på slutet :) Tack detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.