23. Saker som ger mig energi

Om jag behöver ladda batterierna är naturen en perfekt laddare, där hittar jag otroligt mycket energi och ett lugn.  Jag älskar natur promenader, havet och att bara stänga ute allt annat ljud och lyssna till grenar som bryts i vinden, fåglar som kvittrar och så vidare Läser idag också att Svenskarna väljer naturen för att klara livskriser, så jag är inte ensam om att hitta energi där.
 
Övrigt som ger mig energi är: 
  • Mitt jobb, att få hjälpa andra mot sina mål
  • Min sambo, familj och vänner
  • Fyllda gruppträningspass
  • Endorfinfyllda träningspass
  • God mat
  • Resor och upplevelser
  • När jag klarar något som jag inte tidigare trott att jag skulle kunna.
  • Samt säkert massa mer som jag inte kommer på just nu.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.