Progress make me proud

 
För inte många veckor sen så kunde jag bara gör en pull-up, men så i lördags så orkade jag äntligen göra två stycken i rad! Det var en sådan befriande känsla att lyckas och nu sattsar jag på att klara av att göra tre stycken i rad. Jag blir så glad och stolt över mig själv när jag lyckas med något som jag aldrig trott att jag skulle kunna klara av. Pull-ups var ju bara något som andra kan göra, inget som jag någonsin skulle kunna lyckas med, ja så tänkte jag för inte alls länge sedan, men med vilja, målbilder och genom att inte ge upp så kan man lyckas! Så kämpa på och var stolta över framstegen ni gör! Det gäller att hela tiden sträva framåt mot nya mål och framsteg, men inte glömma bort att vara nöjd och stolt på vägen dit! 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.