Nya snabba löparskor

 I torsdags åkte jag direkt efter jobbet till Marieberg (jobbar i princip brevid) för att investera i nya löparskor. Mina gamla ger mig sådana skavsår att jag inte har någon hud kvar under fötterna (speciellt i fotvalven) så jag var i stort behov av nya. I fredags direkt efter jobbet snörade jag på mig skorna och körde intervaller runt Runnsjön. Det var riktigt svettigt och efteråt la jag mig i skuggan för att eftersvettas med en 2L flaska med hemmagjord flädersaft! :)
 
Det blev lite annorlunda intervaller eftersom jag blev jagad av bromsar! Hatar de där äckliga stora flygande flugorna.. Min tanke var att jag skulle köra 3*3 minuters intervaller, men varje gång jag stannade och gick så kom de där flugorna och hur mycket jag än viftade så gav de sig inte så då blev det till att springa igen så det blev nog mer 3*1 minuters intervaller. Mot slutet var jag rejält trött så då bytte jag till 15*15 sekunders intervaller för att inte behöva springa lika länge, men det gick si sådär, så joggade sista biten hem med en puls på 185 eftersom jag var helt slut! haha  
Snittpulsen blev 170 på 40 minuter så det känns riktigt bra, känns häftigt att jag orkar springa mycket längre sträckor på högre puls nu, min kropp har blivit mycket bättre på att hantera mjölksyran. Intervallträningen har med andra ord gett riktigt bra resultat! 
 
 
Jag älskar känslan efter en löptur, man mår så bra och är så stolt och nöjd med sig själv.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.