Ekorrhjulet snurrar på

Är inne i ett ekorrhjul som snurrar runt, runt runt. Försöker hitta på lite aktiviteter på helgerna för att bryta av och tycker att jag lyckats bra med det. Helgen som passerade bestod bland annat utav ett besök tillsammans med Marko och Sanna i Smedjebacken i Jenny, Thomas och lilla Olivias sommarstuga där även Kerstin med sin Jens och deras lilla Astrid var på besök så en härlig solig dag med god mat och fika och busiga kusinbarn, även mamma och pappa kom dit på väg hem från sitt besök på dansbandsveckan i Malung. På kvällen var jag till Camilla som bjöd på festligheter och socialiserade med vänner. 
 
Annars så är det jobba, äta, träna sova som är min vardag och inte mycket mer, veckorna springer iväg och är redan inne på min sjunde vecka på IL. Jag längtar till min lön i september då jag planerat att köpa en ny dator, då den jag har nu inte är så pålitlig och jag inte är säker på kommer överleva speciellt länge till. Min lön som kommer i veckan ska få gå till lite träningsgrejer bland annat (suprise!) haha.. 
 
Astrid gillar att gunga och Olivia ville plocka stora löv. Jag fick även konkurrens om Marko då Olivia bestämt hävdade att det var hennes Marko. Efter en stund gav hon med sig och nöjde sig med att det i alla fall var hennes Sanna. Barn med sin charm är alldeles underbara! :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.