Ofrivilligt träningspass

Idag hade jag bara tänkt att träna ett pass, men det blev ett ofrivilligt träningspass när jag bestämde mig för att cykla och handla. Jag skulle inte ha så mycket hade jag tänkt, men när jag väl var i butiken kom jag på flera recept som jag tänkt prova så jag plockade på mig varor till det och sen när jag stod i kassakön och såg att en person köpt schampo och balsam kom jag på att mitt i träningsväskan snart är slut och när jag gick för att hämta det så såg jag att det var 2kg kyckling för 69 kr så då var jag ju bara tvungen att slå till även fast jag redan hade 2½kg i frysen hemma..(jag äter väldigt mycket kyckling) haha tre propp fyllda påsar fick jag med mig ut ur butiken och att cykla hem med dem var inte lätt, framhjulet rullade knappt på grund av tyngden, fick gå sista biten och leda cykel med varorna och ändå var jag genom svettig när jag kom hem och då var det ändå -10 idag!  Nu är i alla fall frysen fylld till bredden så några större inköp kommer jag inte att behöva göra på säkert en månad så det är skönt. Snön kanske är borta tills nästa gång jag storhandlar, man vet aldrig ;) 
                                                              

                                                       
Nu försöker jag komma ner i varv innan jag ska försöka sova, träning fram till halv tio med fotbollen så har duschat och ätit lite sen jag kom hem. Vill gärna sova lugnt och skönt och inte som efter måndags träningen.. 
 
På tal om annat, ni får gärna ge förslag om vad ni vill läsa om här på bloggen kring träning och sånt, tycker det är riktigt kul att det verkar som att jag lyckas motivera några i alla fall via bloggen. Min dröm är att kunna motivera och peppa folk till en hälsosammare livsstil, sen behöver inte alla leva som mig som älskar träningen (därför jag utbildar mig inom det) men jag vill att folk ska vara aktiva iaf någon gång i veckan för att få ut alla fördelar som träningen ger för både kropp och själ! :) Så kommer ni på något som ni vill veta mer om så våga skriv, jag tycker bara att det är kul! :) 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.