Ett litet paket

När jag cyklade hem från gymmet idag svängde jag in på Ica och hämtade ut ett paket till mig. Jag har köpt mitt första proteinpulver, jag har tyckt att sådant behöver man inte, men nu har jag gått i några månader och tänkt att det kanske är bra att ha iaf. Jag köpte vanilj/skogsbär från fitnessguru och en shake, på köpet fick jag fitnessnudlar som ser riktigt läskiga ut.. Får se om jag vågar prova dem.. Smaken på proteinet var bra så det var ju tur :) burken var så himla stor bara så jag vet inte var jag ska ställa den :/ i-landsproblem..

2 reaktioner på ”Ett litet paket

  1. Åh vanilj/skogsbär har jag nu, den är ju hur god som helst! Har även caseinet double chocolate, jättegod tillsammans med mjölk, blir som chokladpudding! Nudlarna är sådär, beroende på vad man gör med dem. Första gången åt jag dom tillsammans med tacoköttfärs och det var jättegott! Sen har jag provat tillsammans med kyckling och det var ingen höjdare, konsistensen är mysko. Senaste paketet fick killen…

    Tack för träningstipsen! Ska ner och köra ett benpass alldeles strax så tänkte prova några av övningarna du skrev :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.