Mys med ljus

Hösten är verkligen här nu, med hösten så kommer också älgarna ut på vägarna, det fick jag erfara igår det blev nästan en krock mellan mig och älgen, men jag var som tur var med på bromsen och reaktionsförmågan fungerade som den skulle. Shit vad stora älgarna är, jag är rätt van vid att rådjuren springer runt vid Byle så kontrasten med en älg var rätt rejäl. Usch… så glad att jag fick stopp på bilen och att älgen inte stannade utan bara traskade rakt över! Phu..
 
Idag så har jag frusit.. burr vad kallt det är, tog faktiskt fram min vinterjacka när jag cyklade till fotbollsträningen. Dagen har som vanligt varit väldigt effektiv, tågresa med plugg på morgonen, observation av träning, gymma och plugga samtidigt, hem och plugga lite till, laga middag, träna fotboll och nu ska jag plugga lite till och betala räkningar innan jag ska nanna kudden.

Har skapat lite mysfaktor här hemma, det är det mysiga med hösten, man kan ha tända ljus hela kvällarna eftersom det blir mörkt så tidigt. Hemma i Katrineholm var det ännu mysigare med eldande i kaminen, det saknar jag verkligen, att kunna mysa upp i soffan framför kaminen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.