Tentavecka nr 1

Jag är helt slut, igår var jag i skolan fram till klockan fyra, sista redovisningen av ett grupparbete som sammanställdes på förmiddagen. Så nu behöver jag inte ta mig till skolan under två dagar, utan kan sitta hemma och förbereda mig inför tentan på fredag. Efter skolan följde Louise med mig hem eftersom vi hade matchsamling kvart i sju, så vi tittade på tv och käkade pasta och köttbullar för att ladda upp innan vi gick iväg. Nu är serien färdigspelad och vi vann serien så fick medalj efter matchen. Eftersom vi vann serien väntar kvalmatch till div 1 på lördag mot Gagnef i Dalarna. Det ska bli riktigt spänande. 
Påminelese till mig själv, jag ska inte vara ut och springa 5km dagen innan match utan att stretcha! Shit vad stel jag var i baksida lår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.