Ännu en helg till ända..

Så var helgen över och jag är tillbaka i Örebro. Tiden går alltid så otroligt snabbt när man åker hem, har i alla fall hunnit med allt som jag velat, träffa familj, kompisar och självklart Marko. Ätit mig övermätt på godsaker och nu är jag helt slut och har precis tittat igenom veckans schema för att planera lite för hur jag ska fördela studier och träning. Jag tror att jag har skapat en riktigt bra fördelning. Lite orolig bara över att min sista bok till kursen inte kommit ännu, vet att den lämnades in på posten i torsdags och då brukar jag alltid få den dagen efter, men icke. Jag hoppas att den kommer imorgon annars måste jag efterlysa boken… Läraren har poängterat att just den boken är viktig att vi har vid kursstart då vi ska jobba med boken i veckan, ska läsa 4 kapitel ur boken så hoppas hoppas att den kommer imorgon!
 
Poängtering till mig själv beställ kurslitteratur i tid! 2 veckor är inte tillräckligt det har bevisats flera gånger nu!
 
Hoppas ni haft en trevlig helg och vilat upp er inför nya veckan. Hoppas på några soliga dagar också! :)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.