Omvänt

Morgonen var jobbig, men resten av dagen har jag bara haft en skön dag, tittat på svts lucia firande och övervägt om jag ska plugga ”bloggens teori och praktik” eller ”Ledarskap på individ och gruppnivå”, växlat in mina mynt och surfat runt på internet. Nils har näst intill bara sovit idag, när han sen vaknade efter allt sovande var det en solstråle som vaknade så det var väldigt skönt efter morgonens tuffa start :)


Våran gata idag så vackert med all snö :) Ska ut och fotografera senare när det börjar skymma och utebelysningarna tänds då är det vackert vill jag lova :)

Jag har lärt mig vilken sorts vagn man inte ska ha när man ska gå i snö. Nils vagn är super lätt att styra på jämnt underlag och den rullar bra och är lätt att fälla ihop och bära, men den går INTE att köra i snö! Jag var helt svettig efter 40 minuters promenad i -8 grader och det var inte för att jag hade något tempo snarare hade jag problem med att ta mig framåt. (haha om ni bara viste hur kort sträcka som jag lyckades ta mig på 40 minuter) Phu på slutet när jag kom tillbaka till våran gata så gick jag mitt på vägen i bilspåren och då gick det ganska bra i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.